Verkeersles app voor iOS en Android

7655267

(English version)

De Verkeersles (Traffic Lessons) app is beschikbaar voor iOS (iPhone/iPad) en Android. Een review van de app is te vinden op de websites van AndroidWorld.nl en DroidApp.nl

Het programma “Verkeersles” dient ter ondersteuning van verkeersles en ter voorbereiding op het CBR rijexamen (Centraal Bureau Rijvaardigheid).

Het programma behandelt de verkeersregels en bevat de VOLLEDIGE theorie die geleerd moet worden voor het rijbewijs B. Bevat de recente 2013 wijzigingen van verkeersregels en de verkeerswet.

Indien u fouten vindt, commentaar heeft n.a.v. de Engelse vertaling, het gebruik van de app of andere opmerkingen t.a.v. de werking van het programma vragen we u een reactie met zoveel mogelijk details te sturen naar verkeersles@nl19.com en ons, indien nodig, de mogelijkheid te bieden aanpassingen te maken, voordat u een waardering plaatst in de Apple iTunes AppStore of Google Play.

  • Alle teksten beschikbaar in Nederlands en Engels
  • Leer de betekenis van de Nederlandse borden en test u kennis van de borden
  • Lees de volledige verkeerstheorie met praktische toepassingen voor veel voorkomende verkeerssituaties, uitleg over verkeersregels, inrichting en gebruik van de weg, verkeersborden en verkeerstekens, veiligheid en correct gebruik van het voertuig.
  • Bekijk de belangrijkste verkeersbegrippen
  • Gebruik de 12 examens met ieder 30 vragen ter voorbereiding voor het CBR examen

Na het downloaden van de applicatie heb je geen netwerk verbinding nodig om de informatie lezen, te oefenen en om je kennis te testen door het maken van de examens.

Het programma wordt niet uitgegeven door het CBR. Het CBR is op geen enkele wijze betrokken geweest bij de ontwikkeling van de applicatie. Als gevolg hiervan kan het CBR niet verantwoordelijk gesteld worden voor de inhoud en de mogelijke consequenties van het gebruik.

De informatie is gebaseerd op het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990 gepubliceerd in de uitgave van februari 2010 door het Ministrie van Verkeer en Waterstaat. De informatie getoond is een verkorte populaire versie voor instructief gebruik. Door verkortingen en de tekstaanpassingen kan aan het programma geen juridische status verleend worden. Voor gevolgen van interpretatie van de verkeersregels wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Het programma is met uiterste zorg gemaakt en veel aandacht is besteed aan de correctheid van de informatie. Desalnietemin kan het programma onjuistheden bevatten. Tevens kan niet gegarandeerd worden dat het programma de allerlaatste wijzigingen in de verkeerswet bevat. Op geen enkele wijze wordt aansprakelijkheid aanvaard voor directe of indirecte gevolgschade als gevolg van het gebruik van het programma.